Ναταλία Πετρίτη

Trigger warning: Περιγραφή βιασμού/ Σεξουαλική βία

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορεί τον Axl Rose, η Sheila Kennedy, πρώην μοντέλο του περιοδικού Penthouse. Η υπόθεση αφορά περιστατικό που έλαβε χώρα το 1989, την ημέρα που όπως υποστηρίζει η 60χορονη σήμερα Kennedy γνωρίστηκε με τον frontman του συγκροτήματος.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί στη δικαιοσύνη, η Kennedy συνάντησε για πρώτη φορά τon Axl Rose σε ένα club, όπου την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα πάρτι. Σύμφωνα με την ίδια, εκείνος δεν κάλεσε και τη φίλη της καθώς «δεν ήταν αρκετά όμορφη». Η Kennedy υποστηρίζει ότι απολογήθηκε στη φίλη της και επέστρεψε στο δωμάτιό του με τον μελλοντικό παρουσιαστή του MTV, Riki Rachtman.

Μόλις επέστρεψε στο δωμάτιο, ο Axl Rose προσέφερε στους καλεσμένους του κοκαΐνη και αλκοόλ. Όταν η Kennedy πήγε στην τουαλέτα, ο Rose φέρεται να περίμενε έξω από την πόρτα και όταν εμφανίστηκε την έσπρωξε στον τοίχο και τη φίλησε.

H Kennedy αναφέρει ότι τον βρήκε ελκυστικό και δεν ενοχλήθηκε από αυτό το περιστατικό, αλλά και ότι ήταν ανοιχτή στο να συνευρεθεί μαζί του αν τα πράγματα προχωρούσαν. Η ίδια αναφέρει ότι έφυγε από το δωμάτιο αργότερα, όταν o Rose άρχισε να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο με επιθετικό τρόπο, που φαινόταν οδυνηρός για το μοντέλο και την έκανε να νιώθει άβολα. Όταν έφυγε από το δωμάτιο, άκουσε τον ήχο γυαλιού που θρυμματίζεται και και τον Axl Rose να φωνάζει στο μοντέλο. Ο Rachtman φαίνεται πως σε εκείνο το σημείο ανέφερε στην Kennedy ότι θα συμβεί κάτι κακό.

H Kennedy υποστηρίζει στην κατηγορία ότι o Rose επέστρεψε τότε στον διάδρομο προς το δωμάτιο του Riki Rachtman, όπου την έσπρωξε στο πάτωμα και την έσυρε προς το άλλο δωμάτιο, προκαλώντας της αιμορραγία. Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο, ο ίδιος φέρεται να την πέταξε στο κρεβάτι, δένοντάς την πισθάγκωνα με το καλσόν της. Στη μήνυση αναφέρεται τότε ότι διείσδυσε βίαια στην Kennedy η οποία και δεν συναινούσε σε καμία περίπτωση.

H Sheila Kennedy έχει αναφερθεί ξανά στο περιστατικό στην αυτοβιογραφία της από το 2016, αλλά και σε ένα ντοκιμαντέρ του 2021 που καταγράφει αντίστοιχες υποθέσεις. Η δυνατότητά της να καταθέσει μήνυση προέκυψε χάρη στην οργάνωση Adult Survivors Act, που καταργεί προσωρινά την παραγραφή λόγω χρόνου για υποθέσεις σεξουαλικών υποθέσεων.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured