Ναταλία Πετρίτη

Στα χέρια πιάστηκαν τα μέλη των Brian Jonestown Massacre κατά τη διάρκεια συναυλίας τους στη Μελβούρνη, σκορπώντας το απόλυτο και σίγουρα απροσδόκητο χάος.

Ο καυγάς σημειώθηκε αφού ο frontman του συγκροτήματος, Anton Newcombe, φαίνεται πως απόλυσε τον κιθαρίστα τους, Ryan Van Kriedt, στη μέση της συναυλίας! «Κόψτε του το μικρόφωνο, άσε κάτω την κιθάρα μου, το πάρτι τέλειωσε κάπτεν», είπε συγκεκριμένα ο Newcombe στον Van Kriedt. «Στην πραγματικότητα δεν σε χρειαζόμαστε. Φύγε! Άσε την κιθάρα μου κάτω στη σκηνή και σκέψου όσα συμβαίνουν», συνέχισε ο ίδιος.

«Σκέψου το καλά αυτό, φίλε. Γιατί αυτό θα είναι για πάντα», απάντησε ο Van Kriedt όσο έβγαζε την κιθάρα και ξεκίνησε να φεύγει από τη σκηνή. Όσο πλησίαζε προς τον Newcombe, και οι δύο έκαναν ο ένας στον άλλο κωλοδάχτυλο, ξεκινώντας έναν σωματικό καυγά. Και οι δύο φαίνεται πως κατέληξαν να σέρνονται στο πάτωμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η υπόλοιπη συναυλία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ενώ ολόκληρη η περιοδεία της μπάντας στην Αυστραλία ακυρώθηκε σύμφωνα με το ABC News.

Οι Brian Jonestown Massacre δεν έχουν απαντήσει ακόμα δημόσια ως προς το περιστατικό, σίγουρα όμως αυτό δεν αποτελεί το πρώτο τους onstage meltdown. Για όσους χρειάζονται μεγαλύτερη δόση δράματος, το ντοκιμαντέρ DIG! καταγράφει τη μακρά ιστορία κακής συμπεριφοράς του Newcombe και των bandmates του, που οδηγεί παραδοσιακά σε καυγάδες και άλλα ευτράπελα.

Δείτε πιο κάτω υλικό από το πιο πρόσφατο σκηνικό στη Μελβούρνη:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured