Ναταλία Πετρίτη

Ένα BBC Radio Special ετοιμάζουν ο Tom Waits και ο Iggy Pop, ό,τι πρέπει για απόγευμα Κυριακής. Η δίωρη εκπομπή αναμένεται για τις 3 Δεκεμβρίου στο BBC Radio 6 Music και οι δύο μουσικοί θα επανενωθούν για να μοιραστούν προσωπικές ιστορίες και να παίξουν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια.

Μερικά από τα κομμάτια που θα ακούσουμε – σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου – είναι το “Bangkok” του Alex Chiltern, το “Bye Bye Butterfly” της Pauline Olivero, το “Moon River” του Frank Ocean, όπως και το “Colorado Kool-Aid” του Johnny Paycheck. Το ίδιο θα συμβεί και με μερικά ’60s TV τηλεοπτικά θέματα, ενώ ανάμεσα στις ιστορίες που θα μάθουμε θα είναι και αυτή για τη συνάντηση του Iggy Pop με τον Captain Beefheart.

Waits και Iggy Pop έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο short του 1993, Coffee and Cigarettes: Somewhere in California, το οποίο και προστέθηκε αργότερα στην ταινία του Jim Jarmusch από το 2003, Coffee and Cigarettes.

Το ραδιοφωνικό special θα αποτελέσει μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του Waits, το τελευταίο studio album του οποίου ( με τίτλο Bad As Me), κυκλοφόρησε το 2011. Ο ίδιος έχει ωστόσο εμφανιστεί έκτοτε σε αρκετές ταινίες, όπως τις The Ballad of Buster Scruggs, The Old Man & the Gun και Licorice Pizza. Το ίδιο έχει συμβεί και με τηλεοπτικές σειρές όπως τα Ultra City Smiths και The Simpsons.

Ο Iggy Pop κυκλοφόρησε τον τελευταίο δίσκο του, Every Loser, τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ συνέχισε με μια μεγάλη αμερικανική περιοδεία.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured