Ναταλία Πετρίτη

Τον πιανίστα του David Bowie, Mike Garson, συνόδευσε η Violet Grohl σε μια σειρά από διασκευές κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Sun Rose του Los Angeles το προηγούμενο Σάββατο, επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τις εκπληκτικές της μουσικές ικανότητες. Και στην ίδια συναυλία, ο πατέρας της, Dave Grohl, εμφανίστηκε ως special guest για να συνοδεύσει την κόρη του σε μια ερμηνεία του Show Me How” των Foo Fighters, όπως και του Heart-Shaped Box” των Nirvana.

Μαζί με τον Garson και τη μπάντα του, η 17χρονη Grohl εμφανίστηκε ως lead τραγουδίστρια στα κομμάτια “The Man Who Sold the World”,Where We Now?”,Lady Grinning Soul”,Life on Mars?” και Aladdin Sane”.

Ο Matt Pinfield που βρέθηκε στη συναυλία ήταν αυτός που κατέγραψε στιγμιότυπά της, μοιράζοντας μερικά clips της performance στο Instagram.

Η Violet Grohl εδώ και χρόνια περιοδεύει με τους Foo Fighters σαν backing vocalist και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει και το 2024, όταν το συγκρότημα βγει σε stadium tour στη Βόρεια Αμερική κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Pinfield (@matthewpinfield)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Pinfield (@matthewpinfield)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured