Ναταλία Πετρίτη

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Cat Power ή κατά κόσμον Chan Marshall, βρέθηκε στο ιστορικό Royal Albert Hall του Λονδίνου, όπου και επαναδημιούργησε την επίσης ιστορική εμφάνιση του Bob Dylan από το 1966, “Royal Albert Hall” concert. Η εν λόγω συναυλία πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει και σε έναν live δίσκο με τίτλο Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert, ο οποίος έρχεται από την Domino.

Για την ιστορία, η συναυλία του Dylan από το 1966 θεωρείται πολύ μεγάλης σημασίας για τον κόσμο της μουσικής και turning point στο rock ‘n’ roll, μιας που εκείνος άλλαξε εν μέσω αυτής την κιθάρα του από ακουστική σε ηλεκτρική. Σε προηγούμενες δηλώσεις της για τον Dylan, η Power είχε δηλώσει πως έχει υπάρξει έμπνευση για την ίδια από την ηλικία των πέντε ετών.

Ο δίσκος Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert είναι ήδη διαθέσιμος για προπαραγγελία, ενώ μπορείτε να τον ακούσετε πιο κάτω.

Η Power σκοπεύει να τιμήσει περαιτέρω τον Dylan τον ερχόμενο Φεβρουάριο, μέσα από ένα tribute show στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert Artwork:

cat-power-sings-dylan-artwork 

Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert Tracklist:

 1. She Belongs to Me
 2. Fourth Time Around
 3. Visions of Johanna
 4. It’s All Over Now, Baby Blue
 5. Desolation Row
 6. Just Like a Woman
 7. Mr. Tambourine Man
 8. Tell Me, Momma
 9. I Don’t Believe You (She Acts Like We Never Have Met)
 10. Baby, Let Me Follow You Down
 11. Just Like Tom Thumb’s Blues
 12. Leopard-Skin Pill-Box Hat
 13. One Too Many Mornings
 14. Ballad of a Thin Man
 15. Like a Rolling Stone

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured