Ναταλία Πετρίτη

Το πρώτο τους κομμάτι εδώ και δύο χρόνια κυκλοφόρησαν οι U2, το οποίο και φέρει τον τίτλο “Atomic City”. Μέσα από αυτό, το συγκρότημα εκφράζει την ανάγκη του για επιστροφή της κιθάρας στην pop μουσική, με έναν τίτλο που παραπέμπει στην πόλη του Las Vegas, όπου και θα παρουσιάσουν σύντομα ένα λαμπερό residency στο νέο Sphere.

“Love is God and God is love/ And if your dreams don’t scare you, they’re not big enough”, τραγουδάει ο Bono, με ένα gospel ρεφρέν και κιθαριστικό solo να αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του κομματιού.

Οι U2 γύρισαν το video του “Atomic City” στη μητρόπολη στην οποία είναι αφιερωμένο, ενώ σε αυτό συμμετέχει ο Larry Mullen Jr. στα drums. Ο ίδιος ωστόσο δεν θα λάβει μέρος και στο επικείμενο residency στο Vegas, μιας και πρέπει να αναρρώσει από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Στη θέση του, Bono, The Edge, και Adam Clayton θα καλωσορίσουν τον drummer Bram van den Berg.

Ο τελευταίος δίσκος των U2 ήταν το Songs of Experience του 2017, αν και κυκλοφόρησαν και το Songs of Surrender — το reimagining 40 κομματιών του καταλόγου τους — νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Το live residency του συγκροτήματος θα τρέχει μέχρι και τον Δεκέμβριο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured