Ναταλία Πετρίτη

Το ολοκαίνουριο animated video τους για το “Cool About It” έδωσαν στη δημοσιότητα οι όλο και πιο δημοφιλείς Boygenius, το οποίο και περιλαμβάνεται στον νέο τους δίσκο, The Record. Phoebe Bridgers, Julien Baker και Lucy Dacus επιστρέφουν με το πιο πρόσφατο visual τους δια χειρός Lauren Tsai, το οποίο και αφηγείται την ιστορία ενός σκύλου και ενός παιχνιδιού για σκύλους.

«Το “Cool About It” είναι ένα όμορφα μελαγχολικό και διαπεραστικό κομμάτι που βάζει τις λέξεις στα συναισθήματα που παραμένουν συνήθως ανεξήγητα», δήλωσε η Tsai σε σχετικό δελτίο τύπου. Η ίδια συνέχισε: «Ήταν το απόλυτο όνειρο να συνεργαστώ με την ευφυία των Boygenius. Έφτιαχνα animated videos στο YouTube όταν ήμουν 11 και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι με το οποίο θα έχανα περισσότερο το μυαλό μου αν γυρνούσα πίσω στον χρόνο και το έλεγα στον εαυτό μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στο συγκρότημα για τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η δουλειά του έχει επιρρεάσει τη ζωή μου».

Το προηγούμενο video που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Boygenius ήταν το “Not Strong Enough”, ενώ η Kristen Stewart σκηνοθέτησε το video τους για το κομμάτι “The Film”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured