Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο video για το κομμάτι του Fossora με τίτλο “Victimhood” έδωσε στη δημοσιότητα η Björk. Τη σκηνοθεσία του animated short visual ανέλαβαν οι Gabríela Friðriksdóttir και Pierre-Alain Giraud.

«Το κομμάτι με συνεπήρε απόλυτα. Δεν μπορούσα να το ξεχάσω, έβλεπα ακόμα και σχετικά όνειρα. Υπήρξε μια βαθιά σύνδεση από την πρώτη στιγμή που το άκουσα», δήλωσε η Gabríela Friðriksdóttir σε σχετικό δελτίο τύπου. «Το κομμάτι έχει να κάνει με πράγματα που σκέφτομαι συχνά, έχει να κάνει με την αυτολύπηση και το πόσο γελοίος ή αστείος ήσουν σε μια συνθήκη, ή σε ένα παράξενο πλαίσιο όπου περνούσες δύσκολα, και μετά βλέπεις τον εαυτό σου. Σχετίζεται με το σπάσιμο αυτής της τσιμεντένιας μάσκας ενός συγκεκριμένου συναισθήματος σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Πιστεύω ότι στους στίχους κρύβεται ποίηση για την ανθρώπινη κατάσταση, που προσκαλεί τους πάντες, όλοι μπορούν να την καταλάβουν».

Από το Fossora, η Björk έχει ήδη κυκλοφορήσει τα μουσικά videos κομματιών όπως τα “Atopos”, “Ovule”, “Ancestress”, “Sorrowful Soil”, όπως και του ομώνυμου τραγουδιού.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured