Ναταλία Πετρίτη

Τη μεγάλη του δισκογραφική επιστροφή ανακοίνωσε ο Forest Swords, έχοντας προλάβει να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι τα κομμάτια “Butterfly Effect” και “Tar”.

Ο Βρετανός ηλεκτρονικός παραγωγός αναμένεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο από το 2017, ο οποίος και θα φέρει τον τίτλο Bolted. Αυτός θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου από τη Ninja Tune και μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του έρχεται και το κομμάτι “The Low”. Μαζί με το music video αυτού έρχεται και το album cut με τίτλο “Caged”.

Το Bolted είναι το τρίτο studio LP του Forest Swords μετά το Compassion και το Engravings του 2013. Ο μουσικός ηχογράφησε τον δίσκο σε μια εργοστασιακή αποθήκη στο Liverpool, το οποίο είναι η πόλη καταγωγής του.

Μιλώντας σε σχετικό δελτίο τύπου για το πώς προέκυψε το “The Low”, ο ίδιος δήλωσε: «Το “The Low” βασίστηκε σε ένα beat που είχα γράψει και προοριζόταν αρχικά για τη Yoko Ono, και διαθέτει στοιχεία που δημιούργησα τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος του δίσκου. Αυτό δένει μαζί τους ήχους και τα συναισθήματα που εξερευνούσα κατά τη διαδικασία του γραψίματός του».

Το συνοδευτικό video σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Forest Swords με τον Sam Wiehl, ενώ ο μουσικός υπογράφει και το artwork που συνοδεύει τον δίσκο.

Bolted:

01 Munitions

02 Butterfly Effect

03 Rubble

04 Night Sculpture

05 Caged

06 Tar

07 The Low

08 Chain Link

09 Hjope

10 End

11 Line Gone Cold

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured