Ναταλία Πετρίτη

Ακόμη ένα preview του επικείμενου δίσκου τους, For That Beautiful Feeling, μοιράστηκαν με το κοινό οι Chemical Brothers, οι οποίοι συνεργάζονται για τις ανάγκες του με τον Beck. Το “Skipping Like a Stone” όπως ονομάζεται το κομμάτι, βρίσκει τον Beck στα vocals, με τους καλλιτέχνες να συνεργάζονται για δεύτερη φορά μετά το 2015 και το κομμάτι “Wide Open” από τον δίσκο Born in the Echoes. Ακούστε το single πιο κάτω.

«Οι Chemical Brothers διαθέτουν μια μεγάλη προτίμηση στην εξερεύνηση», δήλωσε σχετικά με το κομμάτι ο Beck. «Κάθονται με κάποιον τρόπο σε έναν ασυνήθιστο τόπο ανάμεσα σε διαφορετικές περιόδους της ηλεκτρονικής μουσικής και της DJ culture. Είναι σαν να βρίσκεται το ένα τους πόδι σε πολλαπλές δεκαετίες ταυτόχρονα, με έναν τρόπο που είναι εντελώς μοναδικός ανάμεσα στους συνομίληκούς τους».

Ο δίσκος For That Beautiful Feeling θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει επίσης τα singles “No Reason”, ένα νέο mix του “The Darkness That You Fear” και το “Live Again”. Το 11-track LP έρχεται μετά το No Geography του 2019.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured