Ένα νέο cover του πασίγνωστου τραγουδιού των Beatles “Let It Be” κυκλοφόρησε η Dolly Parton και μάλιστα με τη συμμετοχή των εναπομείναντων Σκαθαριών Paul McCartney και Ringo Starr.

Η διασκευή, στην οποία επίσης συμμετέχουν οι Peter Frampton και Mick Fleetwood θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Dolly Parton, Rockstar το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην ιστορία της ροκ μουσικής και στο οποίο θα συμμετέχουν πολλά μεγάλα ονόματα ως guests.

Αφορμή για αυτόν τον δίσκο στάθηκε η είσοδος της καλλιτέχνιδας στο Rock & Roll Hall of Fame. Αρχικά η Parton δίστασε να αποδεχθεί την τιμητική διάκριση, ισχυριζόμενη πως η μουσική της δεν ήταν «αρκετά rock’n’roll», αλλά τελικά τον Νοέμβριο, η τελετή ολοκληρώθηκε κανονικά. 

Το νέο άλμπουμ της Dolly Parton Rockstar αναμένεται στις 17 Νοεμβρίου και συμπεριλαμβάνει συνεργασίες με τους Debbie Harry, Elton John, Stevie Nicks, Miley Cyrus, Sting, Melissa Etheridge κ.α. Το “Let It Be” είναι το πέμπτο single του δίσκου, μετά τα “World on Fire” “Magic Man (Carl Version)” “Bygones” και “We Are the Champions/We Will Rock You”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured