Στην πόλη καταγωγής τους, το Sheffield, έδωσαν συναυλία στα πλαίσια της reunion tour τους οι Pulp το περασμένο Σαββατοκύριακο, επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη για τους θαυμαστές τους. Αυτή δεν ήταν άλλη από την ερμηνεία ενός ακυκλοφόρητου μέχρι σήμερα κομματιού τους, του “Hymn of the North”, το οποίο και ακούστηκε στο τέλος της συναυλίας τους.

«Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι κανένας άλλος δεν έχει ξανακούσει αυτό το κομμάτι εκτός από εμάς που βρισκόμαστε σε αυτό το stage», ανέφερε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Jarvis Cocker, μιλώντας στο ενθουσιώδες κοινό. «Στην πραγματικότητα αυτό είναι ένα ψέμα. Είναι ένα κομμάτι – και μια εκδοχή του παρουσιάστηκε σε μια θεατρική παράσταση ενός τύπου που λέγεται Simon Stephens. Και ονομάζεται “Hymn of the North”. Οπότε είμαστε στον Βορρά, και σκεφτήκαμε να το ακούσετε πρώτοι, ΟΚ».

Ο Cocker έπαιξε πιάνο κατά την ερμηνεία του τραγουδιού, το οποίο ανέφερε πως το συγκρότημα δεν ήταν σίγουρο για το αν θα έπρεπε να παρουσιαστεί ζωντανά.

Δείτε το fan-shot υλικό των Pulp να ερμηνεύουν για πρώτη φορά το κομμάτι στην Utilita Arena του Sheffield στις 15 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι Pulp ερμήνευσαν αρκετά fan favorites και deep cuts, ενώ το πρώην μέλος τους, Richard Hawley, τους συνόδευσε τόσο ως opening act, όσο και στα κομμάτια “Sunrise” και “Common People”.

Δείτε τη full setlist πιο κάτω.

Pulp Setlist:

I Spy

Disco 2000

Mis-Shapes

Something Changed

Pink Glove

Weeds

Weeds II (The Origin of the Species)

F.E.E.L.I.N.G.C.A.L.L.E.D.L.O.V.E.

Sorted for E’s & Wizz

This Is Hardcore

Do You Remember the First Time?

Babies

Sunrise (with Richard Hawley)

 

Encore:

Like a Friend

Underwear

Common People (with Richard Hawley)

 

Encore 2:

After You

Razzmatazz

Glory Days

Hymn of the North (Live debut)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured