Καλύτερα στην υγεία της φαίνεται πως είναι πλέον η Madonna, η οποία τις προηγούμενες εβδομάδες ανησύχησε την οικογένεια και τους θαυμαστές της ανά τον κόσμο, έπειτα από την πολυήμερη νοσηλεία της στην εντατική.

Ο manager της είχε ανακοινώσει στα τέλη Ιουνίου πως η «βασίλισσα της ποπ» είχε αναπτύξει μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε σε «πολυήμερη παραμονή στην εντατική». Οι φήμες εκείνο το διάστημα ανέφεραν πως η διάσημη τραγουδίστρια είχε εντοπιστεί αναίσθητη στην οικία της και πως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ, όπου και διασωληνώθηκε. Η Madonna αναγκάστηκε φυσικά να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει σύντομα.

Έπειτα από αρκετές μέρες αποχής από τα κοινωνικά μέσα, η θρυλική τραγουδίστρια επέστρεψε τη Δευτέρα (10/07) με μια νέα ανάρτηση, στην οποία ευχαριστεί τον κόσμο για τη θετική του ενέργεια, ενώ περιγράφει τις πρώτες της σκέψεις της από τη στιγμή που ξύπνησε στο νοσοκομείο. Μαζί με τη δήλωση, μοιράστηκε και μια φωτογραφία της.

Η ανάρτηση της Madonna στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια θεραπείας και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας.

Βρίσκομαι στο δρόμο της ανάρρωσης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες.

Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου.

Δεν ήθελα επίσης να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσω το σόου μου. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν.

Η προσοχή μου τώρα είναι στην υγεία μου και στο να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Το τρέχον σχέδιό μου είναι να επαναπρογραμματίσω το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας και να ξεκινήσω τον Οκτώβριο στην Ευρώπη.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας.

Με αγάπη, M.».

https://www.instagram.com/p/CuheQvlOgmo/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured