Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους video για το “Why Am I Alive Now?” κυκλοφόρησαν οι ANOHNI and the Johnsons, το τρίτο και τελευταίο preview τους για το My Back Was a Bridge for You to Cross. Αυτό σκηνοθετήθηκε από τη Hunter Schafer.

Μιλώντας για τη συνεργασία τους, η Schafer δήλωσε ότι άκουγε ANOHNI από τότε που ήταν μαθήτρια Λυκείου, αλλά και ότι η δουλειά της στο video εστιάζει στην ανάδειξη της έννοιας της αδελφότητας.

Η ANOHNI θα πραγματοποιήσει σήμερα μια εμφάνιση στο YouTube κανάλι της, παρουσιάζοντας τον νέο δίσκο σε μια playback εμπειρία. Η ίδια θα έχει και μια on-camera συζήτηση με τη Hunter Schafer.

Έγχορδα στο κομμάτι παίζει ο Rob Moose, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Phoebe Bridgers, Bon Iver, Miley Cyrus και πολλούς ακόμα.  

Το My Back Was a Bridge for You to Cross θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή 7 Ιουλίου και είναι η πρώτη κυκλοφορία των ANOHNI and the Johnsons εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το κομμάτι “Sliver of Ice”, το οποίο και είναι εμπνευσμένο από τον θρυλικό εκλιπόντα φίλο της ANOHNI, Lou Reed.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured