Ναταλία Πετρίτη

Τη διασκευή τους στο κομμάτι “On the Other Side” του Jeffrey Lee Pierce μοιράστηκαν με το κοινό οι αγαπημένοι Nick Cave και Debbie Harry, η οποία και αποτελεί το πρώτο single της ολοκαίνουριας συλλογής κομματιών με τίτλο The Task Has Overwhelmed Us. Αυτή αποτελεί τον τέταρτο τόμο της σειράς Jeffrey Lee Pierce Sessions Project, στην οποία και παρουσιάζονται διασκευές του εμβληματικού ιθύνοντα νου των Gun Club. Στη συλλογή περιλαμβάνονται και διασκευές των Cypress Grove, Warren Ellis και Guido Benigni μεταξύ πολλών άλλων.

Το ντουέτο των Cave και Harry για τη σειρά είναι και το τέταρτο μετά τα “Free to Walk” από το We Are Only Riders του 2009, το “The Breaking Hands” από το The Journey Is Long του 2012 και το “Into the Fire” από το Axels and Sockets του 2014.

Μιλώντας για τον Jeffrey Lee Pierce, ο Cave δήλωσε σε συνέντευξή του με τον Gene Temesy: «Ήταν πολύ αυθεντικός. Και ξέρετε, τον αγαπούσα πάρα πολύ. Και πιστεύω ότι ήταν ένας σπουδαίος στιχουργός».

Η Debbie Harry πρόσθεσε: «Ήταν μια καλή ψυχή… και ξέρετε, ήταν εκπληκτικό το πόσο σπουδαίου ήταν οι στίχοι του, πόσο αυθεντικοί ήταν».

Ακούστε τη διασκευή πιο κάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured