Ναταλία Πετρίτη

Come on Barbie, let’s go party: Ένα star-studded soundtrack για την πολυαναμενόμενη ταινία της Greta Gerwig πρόκειται να απολαύσουμε το ερχόμενο καλοκαίρι, με την επικείμενη live-action ταινία Barbie να αποκαλύπτει και επίσημα την tracklist αυτού.

Έτσι, στα τέλη Ιουλίου όταν και θα δούμε την ταινία στις αίθουσες, το BARBIE: THE ALBUM θα βρεθεί επίσης στα ράφια των δισκοπωλείων, με συμμετοχές των Charli XCX, Lizzo, Dua Lipa, HAIM και Tame Impala. Στο compilation θα συμμετέχει επίσης η Nicki Minaj και οι Ice Spice που θα ερμηνεύσουν το “Barbie World”, ένα κομμάτι που χρησιμοποιεί sample στο κλασικό πλέον hit των Aqua από τα late ’90s, “Barbie Girl”. Ο Ryan Gosling, που ερμηνεύει τον Ken στην ταινία, θα τραγουδήσει επίσης το κομμάτι “I’m Just Ken” για τις ανάγκες της.

Executive produced από τον Mark Ronson, το soundtrack απέκτησε το πρώτο του preview με το νέο single της Dua Lipa, “Dance the Night”. Στον δίσκο θα απολαύσουμε και συμμετοχές των PinkPantheress, Dominic Fike, Karol G, Khalid, Ava Max, The Kid LAROI, GAYLE, Kali και FIFTY FIFTY. Δείτε τη full tracklist πιο κάτω.

BARBIE: THE ALBUM Tracklist:

  1. Lizzo – Pink
  2. Dua Lipa – Dance The Night
  3. Nicki Minaj & Ice Spice – Barbie World (with Aqua)
  4. Charli XCX – Speed Drive
  5. KAROL G – WATATI (feat. Aldo Ranks)
  6. TBA
  7. Tame Impala – Journey To The Real World
  8. Ryan Gosling – I’m Just Ken
  9. Dominic Fike – Hey Blondie
  10. HAIM – Home
  11. TBA
  12. The Kid LAROI – Forever & Again
  13. Khalid – Silver Platter
  14. PinkPantheress – Angel
  15. GAYLE – butterflies
  16. Ava Max – Choose Your Fighter
  17. FIFTY FIFTY – Barbie Dreams (feat. Kali)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured