Ναταλία Πετρίτη

PetroDragonic Apocalypse ή Dawn of Eternal Night: An Annihilation of Planet Earth and the Beginning of Merciless Damnation θα ονομάζεται η νέα δισκογραφική δουλειά των πολυμήχανων King Gizzard and the Lizard Wizard και το πρώτο single του νέου αυτού project δεν είναι άλλο από το “Gila Monster”, που μόλις κυκλοφόρησε. Ο δίσκος αναμένεται για τις 16 Ιουνίου.

Το PetroDragonic Apocalypse θα περιλαμβάνει επτά νέα κομμάτια, ενώ θα κυκλοφορήσει ως διπλός δίσκος. Σε αυτόν, οι psychedelic rockers King Gizzard επιστρέφουν σε thrash metal μονοπάτια, όμοια με αυτά του fan favorite Infest The Rats’ Nest από το 2019.

Οι King Gizzard κινούνται στο PetroDragonic Apocalypse παρόμοια με το πρόσφατο Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava: «Γράφαμε ένα κομμάτι την ημέρα και αυτό χωρίς riffs, χωρίς tunes, χωρίς συγκεκριμένες ιδέες στο μυαλό μας, ξεκινήσαμε από την αρχή. Τζαμάραμε και ηχογραφήσαμε τα πάντα, κολλώντας τα κομμάτια μαζί κατ’ αυτόν τον τρόπο», εξηγεί το συγκρότημα.

Το lead single, “Gila Monster”, συνοδεύεται από ένα μουσικό video σε σκηνοθεσία του SPOD, που αναφέρει σχετικά: «Ήθελα να γυρίσω το Lord of the Rings 4, αλλά και ένα video game, οπότε ανέμειξα και τα δύο mediums και δημιούργησα αυτό το θαυμαστό ταξίδι για την αλήθεια και την ισχύ σε έναν καταραμένο κόσμο. Συνδύασα  3D animation, modeling και live υλικό, σε ένα πρόγραμμα για 3D video games, δημιουργώντας ένα φοβερό ταξίδι ανθρώπου απέναντι στο τέρας».

Δείτε το clip πιο κάτω:

PetroDragonic Apocalypse Artwork:

king gizzard and the lizard wizard new album PetroDragonic Apocalypse artwork

PetroDragonic Apocalypse Tracklist:

  1. Motor Spirit
  2. Supercell
  3. Converge
  4. Witchcraft
  5. Gila Monster
  6. Dragon
  7. Flamethrower
  8. Dawn of Eternal Night feat. Leah Senior (Audiobook, VINYL EXCLUSIVE)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured