Ναταλία Πετρίτη

Τη διασκευή τους για το “Phantom of the Opera” των Iron Maiden έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ghost, με το κομμάτι να περιλαμβάνεται στο επερχόμενο PHANTOMIME covers EP που θα γίνει διαθέσιμο στις 18 Μαΐου.

Το original Maiden track περιλαμβάνεται στον ντεμπούτο δίσκο του θρυλικού βρετανικού συγκροτήματος από το 1980, με τραγουδιστή τον Paul Di’Anno. Η εκδοχή ωστόσο των Ghost μοιάζει μάλλον περισσότερο με αυτή του 1985 και του δίσκου Live After Death, στον οποίο ο Bruce Dickinson επανεκτέλεσε το κομμάτι.

Οι θαυμαστές των Ghost περίμεναν καιρό τώρα μια διασκευή του συγκροτήματος σε κομμάτι των Iron Maiden, μιας που τα δύο acts έχουν μάλιστα συνεργαστεί προηγουμένως στη Book of Souls tour του 2016 και 2017. Το mastermind των Ghost, Tobias Forge (aka Papa Emeritus IV), είχε εκδηλώσει μάλιστα από πέρυσι τον θαυμασμό του προς τους Maiden μιλώντας σε συνέντευξη στο Planet Rock. Ο ίδιος είχε αποκαλέσει το metal act «έμπνευση».

Στο PHANTOMIME αναμένεται να ακούσουμε διασκευές των Ghost σε συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι Genesis, Tina Turner, Television και The Stranglers.

Ακούστε το Ghost cover του “Phantom of the Opera”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured