Ναταλία Πετρίτη

Τη διάλυσή τους μετά από πορεία 27 ετών στο μουσικό στερέωμα ανακοίνωσαν οι Sum 41, χωρίς να ξεκαθαρίσουν ωστόσο τα αίτια αυτής. Το pop punk συγκρότημα από τον Καναδά αναμένεται πρώτα να ολοκληρώσει την farewell περιοδεία του, κυκλοφορώντας και τον τελευταίο του δίσκο προτού σιγήσει για πάντα.

Η ανακοίνωση που εξέπληξε αρνητικά τους θαυμαστές των Sum 41 έρχεται σε μια περίοδο που το συγκρότημα αναμένεται να συμμετέχει ως support στην καλοκαιρινή περιοδεία των Offspring, έχοντας επίσης ανακοινωμένες μια σειρά από εμφανίσεις σε ευρωπαϊκό έδαφος τον Ιούνιο. Αυτή έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από σχετική τους ανάρτηση στα social media τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Η κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου των Sum 41, Heaven :x: Hell, αναμένεται σύντομα, ενώ η farewell headlining περιοδεία τους θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρο.

Έχοντας δημιουργηθεί το 1996 στο Ajax του Ontario, οι Sum 41 έγιναν γνωστοί το 2001 με το full-length ντεμπούτο τους, All Killer No Filler, από το οποίο και προέκυψε το μεγάλο hit της εποχής με τίτλο “Fat Lip”, όπως και τα επίσης αγαπημένα singles “In Too Deep” και “Motivation”. Άλλα radio hits τους υπήρξαν τα “Still Waiting”, “The Hell Song” και “We’re All to Blame”, ενώ κυκλοφόρησαν επτά δίσκους κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Ο πιο πρόσφατος ήταν το Order in Decline του 2019.

Δείτε πιο κάτω την επίσημη ανακοίνωση της διάλυσης των Sum 41.

https://www.instagram.com/p/Cr_IT8FrtHs/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured