Την επιστροφή τους με νέο δίσκο ανακοίνωσαν οι Thirty Seconds To Mars δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο single αυτού με τίτλο “Stuck”.  Το It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day, όπως και θα ονομάζεται η έκτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μιλώντας στο ΝΜΕ τον Νοέμβριο του 2021, ο Jared Leto είχε επιβεβαιώσει ότι το συγκρότημα είχε περισσότερα από 200 κομμάτια υπόψη του για το follow-up του America από το 2018.

Το video για το “Stuck” που μόλις κυκλοφόρησε σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Leto, ενώ κατά δήλωσή του είναι μια ερωτική επιστολή για μερικούς από τους αγαπημένους του φωτογράφους, όπως οι Richard Avedon, Irving Penn, Robert Mapplethorpe, Diane Arbus, Herb Ritts και πολλοί ακόμοι.

Ο καλλιτέχνης χαρακτήρισε επίσης το video ως ένα companion piece του ταξιδιού που ξεκίνησε με το “Up In The Air”, αλλά και ως έναν εορτασμό για την τέχνη, το design, τη μόδα και τους υπέροχους ανθρώπους που τους δίνουν ζωή.

‘It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day’ tracklist:

‘Stuck’

‘Life is Beautiful’

‘Seasons’

‘Get Up Kid’

‘Love These Days’

‘World On Fire’

‘7 to 1’

‘Never Not Love You’

‘Midnight Prayer’

‘Lost These Days’

‘Avalanche’

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured