Ναταλία Πετρίτη

Οι Body/Head, το duo των Kim Gordon και του experimental κιθαρίστα, Bill Nace, μόλις επέστρεψε με ένα EP-έκπληξη με τίτλο Come On, follow-up του The Switch από το 2018.

Η συνιδρύτρια των Sonic Youth μαζί με τον Nace δημιούργησαν το Come On από «έναν συνδυασμό από παλιά και νέα κομμάτια», σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου. Το 4-track project συνδυάζει τις droning του Nace, μαζί με το εξαιρετικό μπάσο της Gordon, όσο τα απόκοσμα φωνητικά της χαράζονται στη μνήμη των ακροατών. Ακούστε το στην ψηφιακή του εκδοχή από την Open Mouth Records και κάντε υπομονή για τη φυσική του κυκλοφορία, μιας που τα limited edition βινύλιά του έγιναν ήδη sold out.

Τον περασμένο Μάιο, η Gordon συνεργάστηκε με την κιθαρίστρια των Bikini Kill, Erica Dawn Lyle, και τον drummer των The Raincoats, Vice Cooler, για το charity single “Debt Collector,” ένα track από το compilation LAND TRUST: Benefit for North East Farmers of Color. Παράλληλα, ο Nace μόλις κυκλοφόρησε τον τρίτο του δίσκο με τίτλο Τhrough a Room, τον Νοέμβριο του 2022.

Come On Artwork:

kim gordon body head ep artwork 

Come On Tracklist:

  1. Come On
  2. Got Lost
  3. Tripping
  4. Bites Her Tender Mind

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured