Κυκλοφόρησε και επίσημα το ολοκαίνουριο χορευτικό μα και άκρως dark single της Florence + The Machine με τίτλο “Mermaids”, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Με στιχουργικές αναφορές σε γοργόνες με κοφτερά δόντια που πίνουν, χορεύουν και θυσιάζουν ανθρώπους, το νέο κομμάτι της Florence Welch είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, με την πάντα αγγελική φωνή της τραγουδίστριας να εντυπωσιάζει το κοινό. Αυτή τη φορά, μια από τις επιρροές της δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Iggy Pop, σε ένα κομμάτι που αποπνέει cool και άνετο αέρα, χωρίς να χάνει από την ποιητικότητά του.

Η κυκλοφορία του “Mermaids” έρχεται εβδομάδες μετά το πρώτο teasing αυτού στα social media, ενώ θαυμαστές της Welch υποθέτουν ότι αυτό σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την επικείμενη ταινία Little Mermaid. Η τραγουδίστρια έχει εκφράσει ωστόσο την αγάπη της στις γοργόνες από παλαιότερες κιόλας δουλειές και συνεντεύξεις της.

Σε κάθε περίπτωση, η Welch θα μπορούσε σίγουρα να συμμετέχει και στο soundtrack του πολυαναμενόμενου Little Mermaid επιτυχώς, αφού η ίδια συμμετείχε πρόσφατα σε ένα παρόμοιο project, διασκευάζοντας το κομμάτι των No Doubt, “Just a Girl”, για της σειρά του Showtime, Yellowjackets. Το hit της από το 2009, “Dog Days Are Over”, χρησιμοποιήθηκε επίσης για το soundtrack του επικείμενου Guardians of the Galaxy Vol. 3.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured