Ναταλία Πετρίτη

Με νέο δίσκο πρόκειται να επιστρέψει ο Miles Kane, ο οποίος και θα φέρει τον τίτλο One Man Band. Και για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, ο αγαπημένος καλλιτέχνης και επί χρόνια συνεργάτης του Alex Turner, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο single αυτού με τίτλο “Troubled Son”.

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του One Man Band έρχεται λίγο μόλις διάστημα μετά το LP του Kane από το 2022 με τίτλο Change The Show.  Η νέα αυτή δουλειά θα είναι και η πέμπτη solo δισκογραφική του κίνηση.

Γραμμένο στο τέλος του 2022, το One Man Band περιλαμβάνει 11 κομμάτια και θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου από τη Modern Sky, σε παραγωγή του James Skelly των The Coral. Σύμφωνα με τον Kane και δηλώσεις του ίδιου στο ΝΜΕ, ο δίσκος υπόσχεται αυθεντικότητα, η οποία διαπερνά και μέσα από το album cover αλλά και τα μουσικά videos που θα προκύψουν από αυτόν.

Για την δημιουργία του δίσκου, ο Kane επέστρεψε στις ρίζες του στη Βόρεια Αγγλία για να γράψει το LP, ενώ σε αυτό συμμετείχαν κοντινοί του φίλοι και μέλη της οικογένειάς του που θα πιστοποιούσαν το πιο «stripped back και πραγματικό αποτέλεσμα».

Μιλώντας στο ΝΜΕ, ο Kane δήλωσε πως σίγουρα θα έχουμε να δούμε την επανένωση και των Last Shadow Puppets κάποια στιγμή μελλοντικά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν για την ώρα επίσημα πλάνα.

Ως προς το supergroup του ίδιου, τους The Jaded Hearts Club – στο οποίο συμμετέχουν ο Nic Cester των Jet, ο Muse frontman, Matt Bellamy, ο Graham Coxon των Blur, ο Jamie Davis και ο drummer των Zutons, Sean Payne – ο Kane ανέφερε ότι το συγκρότημα σκέφτεται να επανενωθεί και να στραφεί στη γραφή original υλικού, αντί για διασκευές.

mileskane_onemanband_album-lo-res

Η tracklist για το One Man Band:

‘Troubled Son’

‘The Best Is Yet To Come’

‘One Man Band’

‘Never Taking Me Alive’

‘Heartbreaks The New Sensation’

‘The Wonder’

‘Baggio’

‘Ransom’

‘Doubles’

‘Heal’

‘Scared Of Love’

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured