Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο instrumental track με τίτλο “Who Are We” κυκλοφόρησε ο Brian Eno ως δεύτερο single του επικείμενου δίσκου του, του πολυαναμενόμενου FOREVER VOICELESS. Αυτός αναμένεται να κυκλοφορήσει ανήμερα της Record Store Day του 2023.

Το “Who Are We” αποτελεί το instrumental counterpart στο κομμάτι του καλλιτέχνη με τίτλο “Icarus or Blériot” από τον δίσκο FOREVERANDEVERNOMORE, συνοδευόμενο από droning synths και δραματικές συγχορδίες που συνθέτουν ένα ρετροφουτουριστικό αίσθημα γύρω από το κομμάτι, που φαντάζει σαν τμήμα από soundtrack σε sci-fi horror video game ή ταινία.

Το original track πήρε το όνομά του από τη μυθολογική φιγούρα του Ικάρου και τον Γάλλο πιλότο, Louis Blériot, ο οποίο πραγματοποίησε την πρώτη επιτυχημένη πτήση πάνω από τη θάλασσα της Μάγχης το 1909.

Ακούστε το “Who Are We” εδώ:

Το FOREVER VOICELESS και το FOREVERANDEVERNOMORE θα γίνουν διαθέσιμα μαζί ως ένα digital deluxe album στις 21 Απριλίου και είναι διαθέσιμα από τώρα για προπαραγγελία. Το instrumental-only album θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο ανήμερα της Record Store Day 2023 ως exclusive για την ημέρα.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο Eno συμμετείχε στα synths στο ολοκαίνουριο “Panopticom” του Peter Gabriel, στο lead single δηλαδή του δίσκου i/o με το πρώτο original υλικό του καλλιτέχνη εδώ και 21 χρόνια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured