Ναταλία Πετρίτη

Με τον πρώην κιθαρίστα τους, Andy Taylor, φαίνεται πως δουλεύουν αυτή την περίοδο οι Duran Duran πάνω στον επικείμενο δίσκο τους.

Ο Taylor – ο οποίος έπαιζε στο συγκρότημα on-and-off μεταξύ του 1980 και 2001 – διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο τετάρτου σταδίου στον προστάτη πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο ίδιος επρόκειτο να επανενωθεί με τους Duran Duran την περασμένη χρονιά, όταν εκείνοι εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall Of Fame, όμως μια επιπλοκή στην θεραπεία του τον έκανε να χάσει τελικά την ιδιαίτερη για το συγκρότημα περίσταση.

Ο μπασίστας του συγκροτήματος, John Taylor, επιβεβαίωσε ότι το αγαπημένο συγκρότημα δουλεύει ξανά με τον πάλαι ποτέ κιθαρίστα του. «Όταν έριξε τη βόμβα δύο μέρες πριν από το Hall of Fame, ήταν πολύ σοκαριστικό και απίστευτα στενάχωρο», δήλωσε ο Taylor στη Mirror. «Δουλεύουμε αυτή την περίοδο σε έναν δίσκο που θα βγει στο τέλος της χρονιάς και εκείνος παίζει κιθάρα».

«Υπάρχουν πολλές διασκευές στον δίσκο, κομμάτια που έχουν νόημα για εμάς από όταν ήμασταν παιδιά. Γι’ αυτό το να είναι εκείνος μέρος αυτού του project είναι σπουδαίο».

Ο Taylor συνέχισε: «Ο LeBon πηγαίνει στην Ίμπιζα για να δουλέψει με τον Andy. Εύχομαι να μπορούσα να είμαι εκεί. Πιστεύω ότι θα είναι σπουδαίο. Θα είναι πολύ βαθύ για εκείνους. Δεν έχουν υπάρξει στο studio μαζί ίσως για 10 με 20 χρόνια».

Αναμένοντας λοιπόν τη μεγάλη δισκογραφική επιστροφή των Duran Duran, αυτή τη φορά με τον Andy Taylor ξανά στο πλευρό τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured