Ναταλία Πετρίτη

Τα 40 χρόνια του “Blue Monday” γιορτάζουν οι New Order, κυκλοφορώντας μια σειρά από special merch ειδικά για την περίσταση.

Η θρυλική μπάντα από το Manchester ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς μέσα από σχετική ανάρτηση στο Instagram, η οποία δείχνει μάλιστα μερικά από τα t-shirts, ένα hoodie, ένα long sleeved t-shirt, μια καρφίτσα και μια αριθμημένη λιθογραφία, όλα εμπνευσμένα από το ιστορικό κομμάτι. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει επίσης ένα 12ιντσο βινύλιο του single στην τιμή των £14.99.

Δείτε όλο το merchandise στην ανάρτηση και στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

https://www.instagram.com/p/CpfmAHysSco/

Το “Blue Monday” θεωρείται μέχρι σήμερα το πιο εμπορικό 12ιντσο single όλων των εποχών, το οποίο γράφτηκε σύμφωνα με τα μέλη των New Order ως «εξάσκηση» πάνω σε όργανα που είχαν μόλις αγοράσει εκείνη την περίοδο, τις δυνατότητες των οποίων και εξερευνούσαν.

Μαζί με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του merch, το Primavera Sound Festival ανακοίνωσε χθες ότι οι New Order θα είναι και οι τελικοί headliner του για το line-up του 2023. Οι ίδιοι θα εμφανιστούν τόσο στην εκδοχή της Βαρκελώνης (στο Parc del Fòrum την 1η Ιουνίου), όσο και στη Μαδρίτη (στο Ciudad del Rock στο Arganda del Rey) στις 8 Ιουνίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured