Ναταλία Πετρίτη

Τη διεξαγωγή σειράς συναυλιών τους στο MSG Sphere του Las Vegas ανακοίνωσαν οι U2, μέσα από μια εντυπωσιακή διαφήμιση στο φετινό Super Bowl. Οι Ιρλανδοί rockers ανακοίνωσαν το επικείμενο “U2:UV Achtung Baby Live at the Sphere” residency τους με ένα spot που παρουσίαζε ένα κεφάλι μωρού να ίπταται στον αέρα, όπως ακριβώς και στον δίσκο τους από το 1991, Achtung Baby.

Οι εμφανίσεις τους στο MSG Sphere θα είναι και οι πρώτες για τους U2 εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Στα shows θα συμμετέχει ο Bram van den Berg στα drums, αντικαθιστώντας τον Larry Mullen Jr. που κάνει ένα διάλειμμα από τα μουσικά του καθήκοντα, αναρρώνοντας από πρόσφατη εγχείρηση.

Το MSG Sphere είναι ένα γιγαντιαίο performance venue, με 20,000 θέσεις και κόστος κατασκευής που ανέρχεται στο 1,8 δις δολάρια, το οποίο και βρίσκεται κοντά στο Venetian του Vegas strip. Με 580,000 τετραγωνικά μέτρα από LED paneling και 170,000 ultra-directional ηχεία που μεταφέρουν στοχευμένα τον ήχο σε κάθε κάθισμα, θεωρείται ένας από τους πιο εξελιγμένους και πολυτελείς συναυλιακούς χώρους στον κόσμο, ενώ φιλοξενεί πάντα τα πλέον εμβληματικά μουσικά acts.

Οι U2 θα κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο, Songs of Surrender, σαν πραγματικοί Ιρλανδοί: ανήμερα της St. Patrick’s Day. Αυτός θα περιλαμβάνει διασκευές των ίδιων σε 40 από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της δισκογραφίας τους. Μέχρι στιγμής, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του δίσκου, “Pride (In The Name Of Love)”, αλλά και μια νέα εκδοχή του “With or Without You” από το 1987. Το φιλόδοξο μουσικό project έρχεται λίγο μετά από την κυκλοφορία του memoir του Bono, Surrender: 40 Songs, One Story, στο οποίο και αναφέρεται στα insights της δημιουργίας των 40 αυτών κομματιών των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured