Ναταλία Πετρίτη

Το δεύτερο single τους με τίτλο “Party” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Daughter, στο οποίο και αναφέρονται στον εθισμό στο αλκοόλ με εξομολογητική διάθεση.

Δεύτερο single του επικείμενου δίσκου τους, Stereo Mind Game, το “Party” γράφτηκε από όλα τα μέλη του συγκροτήματος – τους Elena Tonra, Igor Haefeli και Remi Aguiella – με τους Tonra και Haefeli να είναι παράλληλα co-producers.

Το κομμάτι αναφέρεται στη δύσκολη απόφαση της vocalist του συγκροτήματος, Elena Tonra, να σταματήσει το ποτό, με την ίδια να αναφέρεται στη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της ανάμεσα σε slowcore συνθέσεις στο μπάσο και four-on-the-floor drums.

Το συνοδευτικό video για το κομμάτι σκηνοθέτησε ο Tiff Pritchett – ο οποίος υπογράφει και αυτό για το προηγούμενο single τους, “Be On Your Way”. Στο clip βλέπουμε grainy, lo-fi υλικό της Tonra στο οποίο εμφανίζεται να κάνει lip-syncing στο κομμάτι βρισκόμενη σε έναν κήπο.

Οι Daughter θα κυκλοφορήσουν το Stereo Mind Game στις 7 Απριλίου, περισσότερα από επτά χρόνια μετά τον προηγούμενο δίσκο τους με τίτλο Not To Disappear.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured