Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο single από το επικείμενο UK Grim μοιράστηκε το αγαπημένο βρετανικό duo των Sleaford Mods, στο οποίο αυτή τη φορά συνεργάζεται με τη Florence Shaw των Dry Cleaning.

Το “Force 10 From Navarone”, όπως τιτλοφορείται, είναι σύμφωνα με τον frontman Jason Williamson «ένα κομμάτι-συζήτηση με τον εαυτό του στο οποίο συμβιβάζεται με το αίσθημα της χαράς και με το αν αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πιο σκοτεινό μέρος από την αρνητικότητα ή την κατάθλιψη του ίδιου». Επιπλέον, «εξερευνά τον μύθο του ακτιβισμού και της δράσης της πλειοψηφίας της βρετανικής κοινωνίας παρουσία μιας διεφθαρμένης κυβέρνησης».

Ως προς τη συνεργασία του συγκροτήματος με τη Shaw, ο Williams δήλωσε στο NME: «Είναι πολύ αιχμηρή, αρκετά σκοτεινή και ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κατάφερα να τη γνωρίσω λίγο και θαυμάζω το πώς δημιουργεί αυτό το μη-τοπίο. Αυτό το άδειο πορτρέτο όλων των πραγμάτων για τα οποία μιλά».

Ακούστε εδώ το κομμάτι:

Οι Sleaford Mods μοιράστηκαν ακόμη και ένα video για το κομμάτι, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου φωτογράφου Eddie Whelan, ο οποίος και έχει συνεργαστεί με συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι R.E.M., Jockstrap και Jarvis Cocker.

Δείτε το εδώ:

Ο δίσκος UK Grim θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει ακόμη μια συνεργασία με τον Perry Farrell των Jane’s Addiction και τον Dave Navarro στο κομμάτι “So Trendy”.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured