Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός ακυκλοφόρητου μέχρι σήμερα κομματιού από το Meteora ανακοίνωσαν οι Linkin Park, στα πλαίσια της 20ης επετείου από την κυκλοφορία του δίσκου.

Το συγκρότημα μοιράστηκε τα νέα μέσα από σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα στις 6 Φεβρουαρίου, αναφέροντας πως το κομμάτι με τίτλο “Lost” θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου.

Το Meteora υπήρξε ο δεύτερος δίσκος της καριέρας των Linkin Park, χαρίζοντας στο κοινό κομμάτια όπως το “Numb” και το “Somewhere I Belong”. Θαυμαστές του συγκροτήματος μοιράζονταν στα κοινωνικά μέσα εδώ και καιρό εικασίες που ήθελαν το συγκρότημα να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει μια expanded version του Meteora στα πλαίσια αυτής της επετείου. Τον περασμένο μήνα μάλιστα, οι Linkin Park post-αραν ένα countdown στο site τους, το οποίο έλειξε την 1η Φεβρουαρίου. Αυτό αντικαταστάθηκε τότε με ένα interactive puzzle στο οποίο οι fans αναζητούν στοιχεία.

Οι Linkin Park βρίσκονται σε hiatus από το 2017, όταν και ο χαρισματικός τους frontman, Chester Bennington, αυτοκτόνησε. Την περασμένη χρονιά, τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος δήλωσαν ότι σκόπευαν να επικοινωνούν με τους fans τους λίγο πιο συχνά από τότε και στο εξής.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured