Ναταλία Πετρίτη

Τη μουσική στη νέα ταινία του David Fincher, The Killer, πρόκειται να γράψουν οι Trent Reznor και Atticus Ross, συνεχίζοντας την επί χρόνια συνεργασία τους με τον κορυφαίο σκηνοθέτη.

Το The Killer, που αναμένεται να προβληθεί στο Netflix στις 10 Νοεμβρίου του 2023, θα αποτελεί την πέμπτη συνεργασία του δημοφιλούς duo των Nine Inch Nails με τον σκηνοθέτη, έχοντας γράψει από το 2010 τα scores για τις ταινίες The Social Network, The Girl With The Dragon Tattoo, Gone Girl και Mank. Για την τελευταία μάλιστα, Trent Reznor και Atticus Ross υπήρξαν το 2020 υποψήφιοι για το βραβείο Oscar στην κατηγορία Best Original Score.

Οι δύο μουσικοί ανακοίνωσαν την ανάμειξή τους στην ταινία, μέσα από το official website των Nine Inch Nails. Οι Reznor και Ross ανακοίνωσαν επίσης ότι το Mank score τους μόλις έγινε διαθέσιμο σε ένα deluxe vinyl pressing.

Η ταινία The Killer είναι βασισμένη στην ομώνυμη Γαλλική σειρά comics, γραμμένη από τον Alexis Nolent. Σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender, Charles Parnell, Tilda Swinton, Arliss Howard και Sophie Charlotte. Το The Killer έρχεται μετά το Mank και είναι η δεύτερη ταινία που ο Fincher κυκλοφορεί μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, με τον ίδιο να έχει υπογράψει με αυτήν συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured