Ναταλία Πετρίτη

Τη νέα εκδοχή τους για το “With or Without You” κυκλοφόρησαν οι U2, η οποία και θα περιλαμβάνεται στον επικείμενο δίσκο διασκευών της δισκογραφίας τους με τίτλο Songs of Surrender. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο δίσκος θα περιλαμβάνει 40 διασκευές παλαιότερων κομματιών του συγκροτήματος, τις οποίες θα επιμεληθούν τα ίδια τα μέλη του, αλλάζοντας στίχους και μουσική σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους.

Η νέα αυτή εκδοχή του “With or Without You”, που κυκλοφόρησε κανονικά το 1987, βρίσκει τους U2 σε μινιμαλιστική διάθεση, με τους ίδιους να κόβουν μάλιστα το fade-out του original για ένα απότομο τέλος.

Το Songs of Surrender έρχεται μετά την κυκλοφορία του memoir του Bono με τίτλο Surrender: 40 Songs, One Story, όπου ο ίδιος μοιράζεται insights για τη δημιουργία των 40 αυτών κομματιών του συγκροτήματος.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει ανήμερα του St. Patrick’s Day, ενώ τα pre-orders έχουν ήδη ξεκινήσει. Προηγουμένως, το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει τη νέα version του “Pride (In The Name Of Love)”.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured