Ναταλία Πετρίτη

Μάχη με τον καρκίνο αποκάλυψε ότι δίνει ο Tim Commerford, μπασίστας του συγκροτήματος των Rage Against the Machine. Το μέλος της εμβληματικής μπάντας από την Καλιφόρνια διαγνώστηκε με καρκίνο στον προστάτη, τον οποίο και αφαίρεσε μόλις δύο μήνες πριν ξεκινήσει η περιοδεία του συγκροτήματος το καλοκαίρι.

«Δίνω μάχη και είναι δύσκολο. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά το να καταφέρω να κάνω μια συζήτηση και να μην με πνίξει το συναίσθημα είναι μια νίκη για μένα. Είναι μια μικρή νίκη» ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SPIN, ενώ τόνισε πως κάνει προσπάθεια να βρει ομάδες υποστήριξης ώστε να βοηθηθεί στον τρόπο διαχείρισης της ψυχολογικής του κατάστασης.

«Οι γιατροί μού είπαν ότι δεν επρόκειτο να είμαι έτοιμος. Ήταν βάρβαρο. Ανέβαινα στη σκηνή και κοίταζα τον ενισχυτή μου κλαίγοντας. Μετά, απλά γυρνάς και το καταπίνεις», ανέφερε ο Commerford, που δεν διευκρίνισε πότε ακριβώς διαγνώστηκε.

«Τελικά, έκαναν βιοψία και διαπίστωσαν ότι είχα καρκίνο, οπότε μου αφαίρεσαν τον προστάτη», εξήγησε. «Σκεφτόμουν πως επειδή το παρακολουθούν και το άφησαν να φτάσει σε αυτό το σημείο, ίσως δεν είναι και τόσο σπουδαίο. Κατηγορώ τον εαυτό μου. Έπρεπε να το είχα πάρει πιο σοβαρά, να είχα ψάξει εναλλακτικές θεραπείες αντί να με ρουφήξει η πιο αηδιαστική, καπιταλιστική μηχανή του πλανήτη: το ιατρικό κατεστημένο».

Ο ίδιος συνέχισε: «Θα είναι μακρύ ταξίδι, ελπίζω. Ο πατέρας μου πέθανε στις αρχές της δεκαετίας του '70 από καρκίνο και η μητέρα μου από καρκίνο στα 40 της. Μοιράστε τη διαφορά στα 65 και έχω 10 χρόνια. Προσπαθώ να φτάσω τα 100 τραγούδια. Η σύνθεση λειτουργεί σαν κάθαρση για μένα. Πού βρίσκω χρόνο; Αυτό είναι το μόνο που έχω- ο χρόνος».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured