Ναταλία Πετρίτη

Τις λεπτομέρειες για την πρώτη τους Ευρωπαϊκή tour από το 2014 αποκάλυψαν οι Darkside, η οποία και θα περιλαμβάνει headline και festival dates σε διοργανώσεις όπως τα Primavera Sound, Nuits Sonores και Le Bon Air.

Πίσω στον Σεπτέμβριο, Nicolás Jaar και Dave Harrington είχαν επανενωθεί για δύο συναυλίες στο Los Angeles, με την προσθήκη του percussionist Tlacael Esparza.

Το 2023, το συγκρότημα πρόκειται να δώσει headline shows σε Παρίσι, Τουλούζη, Manchester και Λονδίνο, μαζί με multi-night residencies στα φεστιβάλ Nuits Sonores και Le Bon Air στη Γαλλία και Primavera Sound Barcelona και Madrid στην Ισπανία.

Η πλήρης λίστα των dates τους αναφέρεται πιο κάτω, ενώ τα εισιτήρια της περιοδείας τους θα γίνουν διαθέσιμα από τις 9 Δεκεμβρίου.

2023 live dates

Μάιος

17-20 – Lyon, France, Nuits Sonores Festival

26-28 – Marseille, France, Le Bon Air Festival

Ιούνιος

1 – Barcelona, Spain, Primavera Sound

5 – Paris, France, Trianon

8 – Madrid, Spain, Primavera Sound

11 – Toulouse, France, Bikini

16 – Manchester, UK, New Century Hall

18 – London, UK, Koko

Το duo είχε ανακοινώσει την επιστροφή του στο Twitter από την περασμένη χρονιά, αναφέροντας ότι είχε συναντηθεί το 2018 για πρώτη φορά με στόχο τη δημιουργία νέας μουσικής. Αυτό πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, όταν και ολοκλήρωσαν τον νέο τους δίσκο, Spiral.

Harrington και Jaar είχαν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους EP ως Darkside το 2011, για να επιστρέψουν με το Psychic το 2013. Τον Αύγουστο του 2014, το duo είχε ανακοινώσει την διάλυσή του, προτού δώσει την τελευταία του συναυλία στο Brooklyn τον επόμενο μήνα.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured