Ναταλία Πετρίτη

Στα 34 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πάλαι ποτέ child prodigy, Aaron Carter, ο οποίος και βρέθηκε νεκρός στη μπανιέρα του στο σπίτι του την Καλιφόρνια.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τις αιτίες θανάτου του, ωστόσο έχει γνωστοποιηθεί ότι αυτός  ερευνάται από το τμήμα ανθρωποκτονιών της αστυνομίας.

Ο Aaron Carter έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του '90 ως ποπ τραγουδιστής, κυκλοφορώντας το πρώτο του άλμπουμ το 1997, στην ηλικία των εννέα μόλις χρόνων.

Το πρώτο αυτό άλμπουμ πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, με το δεύτερο να τριπλασιάζει τις πωλήσεις και τον Carter να γίνεται αμέσως αστέρας του Nickelodeon.

Ο Aaron Carter συμμετείχε και στις περιοδείες των Backstreet Boys όσο οι ίδιοι βρίσκονταν στην ακμή τους, καθώς ο μεγαλύτερος αδερφός του, Nick, ήταν μέλος του διάσημου συγκροτήματος.

Εκείνος θα συνέχιζε την καριέρα του δοκιμάζοντας και ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και reality εκπομπές, αντιμετωπίζοντας όμως στη συνέχεια της ζωής του σφοδρά προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ, συνδυαστικά με τη διάγνωση του ίδιου με σχιζοφρένεια και διπολική διαταραχή. Αυτά τα προβλήματα θα τον οδηγούσαν σε πτώχευση το 2013, όπως και αποξένωση με μεγάλο μέρος της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού του, Nick Carter.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured