Ναταλία Πετρίτη

Το μουσικό video για το κομμάτι “Bejeweled” έδωσε στη δημοσιότητα η Taylor Swift, το οποίο και περιλαμβάνεται στον ολοκαίνουριο δίσκο της ίδιας με τίτλο  Midnights.

Το “Bejeweled” σκηνοθετήθηκε από την ίδια την Swift, ενώ σε αυτό ερμηνεύει τον ρόλο της Σταχτοπούτας. Δίπλα της βλέπουμε τη Laura Dern στον ρόλο της μοχθηρής μητριάς της, ενώ οι αδερφές Haim ενσαρκώνουν τις κόρες αυτής, την Lady Este, Lady Danielle και Lady Alana.

Όπως και το παραμύθι της Σταχτοπούτας, έτσι και το video για το κομμάτι περιστρέφεται γύρω από έναν χορό, όπου η πρωταγωνίστρια θα γνωρίσει τον γοητευτικό πρίγκιπά της, τον οποίο και ερμηνεύει ο Jack Antonoff. Στον ρόλο της νεράιδας-νονάς της Swift βρίσκεται η εκθαμβωτική Dita Von Teese.

Δέιτε εδώ το video του “Bejeweled”:

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του video στο Instagram, η Swift έγραψε ότι αυτό είναι δημιουργημένο για τους θαυμαστές της που της άνοιξαν αυτόν τον λαμπρό δρόμο στην καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/CkHAWEDO3Pp/?utm_source=ig_web_copy_link

Το Midnights κυκλοφόρησε τα μεσάνυχτα της προηγούμενης Παρασκευής, μαζί με ένα deluxe edition που έγινε διαθέσιμο τρεις ώρες αργότερα. Πρόκειται ήδη για τον fastest-selling δίσκο του 2022 και είναι ο 10ος δίσκος της Swift, έπειτα από τα lockdown albums της, Folklore και Evermore, όπως και τις επανηχογραφημένες versions των Fearless και Red.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured