Ναταλία Πετρίτη

Μια τηλεοπτική σειρά για τη ζωή και το έργο της Amy Winehouse πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα. Η είδηση έγινε γνωστή λίγο καιρό μετά τη γνωστοποίηση της αγοράς των δικαιωμάτων του βιβλίου Saving Amy της Daphne Barak από το Halcyon Studio, με ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι τα πλάνα είναι αυτό να μετατραπεί σε σειρά οκτώ επεισοδίων.

Η σειρά αναμένεται να ασχοληθεί με τις σχέσεις της εκλιπούσας τραγουδίστριας, όπως αυτή με την οικογένεια και τον πατέρα της, Mitch, όπως και με το ταλέντο, το έργο που άφησε πίσω της και τη μάχη της με την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο σεναριογράφος Mal Young πρόκειται να διασκευάσει το βιβλίο για τις ανάγκες της σειράς, το οποίο από μόνο του καταγράφει έξι μήνες κατά τους οποίους η Barak και ο παραγωγός Erbil Gunasti πέρασαν με την ίδια τη Winehouse και την οικογένειά της.

«Αν και η καριέρα της υπήρξε σύντομη, η Amy υπήρξε η φωνή της γενιάς της και ανυπομονούμε να πούμε την ιστορία της με τον καλύτερο πιθανό τρόπο» ανέφερε ο chief executive του Halcyon Studio, David Ellender (μέσω της MailOnline).

Η Winehouse πέθανε το 2011 σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ένα biopic για την ίδια ετοιμάζεται επίσης αυτήν την περίοδο, από τον σκηνοθέτη Sam Taylor-Johnson, με τίτλο Back To Black, επίσης βασισμένο στο βιβλίο Saving Amy – χωρίς να είναι σίγουρα αν τα δύο projects σχετίζονται με κάποιον τρόπο μεταξύ τους.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured