Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου soundtrack  για το Halloween Ends ανακοίνωσε ο θρυλικός John Carpenter, με το κομμάτι με τίτλο “The Procession” να αποτελεί και το πρώτο δημοσιοποιημένο δείγμα αυτού.

Η νεότερη και κατά πάσα πιθανότητα τελευταία ταινία της σειράς Halloween αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου, ενώ το soundtrack αυτής θα γίνει διαθέσιμο από την Sacred Bones την ίδια ημέρα.

Αυτό δημιουργήθηκε από τον John Carpenter μαζί με τους συνεργάτες του, Daniel Davies και Cody Carpenter, και αποτελείται από 20 ορχηστρικά κομμάτια.

Μαζί με το soundtrack, ένα companion EP πρόκειται να κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα από την Sacred Bones, με το κομμάτι “Burn It Down” των Boy Harsher να είναι το πρώτο από αυτό που δίνεται στη δημοσιότητα.

Ακούστε και τα δύο κομμάτια παρακάτω και δείτε το full tracklisting του Halloween Ends:

  1. ‘Where Is Jeremy?’
  2. ‘Halloween Ends (Main Title)’
  3. ‘Lauries Theme Ends’
  4. ‘The Cave’
  5. ‘Drags To The Cave’
  6. ‘Evil Eyes’
  7. ‘Transformation’
  8. ‘Because of You’
  9. ‘Requiem For Jeremy’
  10. ‘Kill The Cop’
  11. ‘Corey and Michael’
  12. ‘Corey’s Requiem’
  13. ‘The Junk Yard’
  14. ‘Where Are You?’
  15. ‘Bye Bye Corey’
  16. ‘The Fight’
  17. ‘Before Her Eyes’
  18. ‘The Procession’
  19. ‘Cherry Blossoms’
  20. ‘Halloween Ends (End Titles)’

Το Halloween Ends αναμένεται να αποτελέσει το επικό τέλος της εμβληματικής slasher saga, με την Laurie Strodes (Jamie Lee Curtis) και τον μασκοφόρο serial killer, Michael Myers (James Jude Courtney).

Σε σκηνοθεσία David Gordon Green, στην ταινία πρόκειται να δούμε επίσης τους Kyle Richards, Will Patton, Andi Matichak, Rohan Campbell και Nick Castle.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured