Ναταλία Πετρίτη

Το “Chaise Longue” των Wet Leg διασκεύασαν οι Pearl Jam σε συναυλία τους στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, η οποία και πραγματοποιήθηκε ανήμερα της επετείου της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους. Το εμβληματικό συγκρότημα της grunge μουσικής σκηνής έδωσε νέα πνοή στο κομμάτι των ολόφρεσκων Wet Leg, σε μια συναυλία όπου δεν έλειψε η συγκίνηση, μετά τα tributes προς τους πολίτες που έχασαν τη ζωή τους το 2001, αλλά και οι ευχάριστες στιγμές, με το συγκρότημα να κάνει shoutouts στη Venus και τη Serena Williams που βρίσκονταν στο κοινό.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι Pearl Jam διασκεύασαν και το “Purple Rain” του Prince, ενώ ο Eddie Vedder τίμησε την αθλήτρια από το Seattle, Sue Bird, η οποία και αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Vedder μίλησε για την επέτειο της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, ευχαριστώντας τους πυροσβέστες που με αυταπάρνηση παρείχαν τις υπηρεσίες τους για τη διάσωση των πολιτών της Νέας Υόρκης εκείνη την περίοδο, ενώ το συγκρότημα παρουσίασε στη συνέχεια μια διασκευή του “Sonic Reducer” των Dead Boys, όπως και του “Chloe Dancer” των Mother Love Bone.

Δείτε στη συνέχεια clips από τη συναυλία:

https://youtu.be/aLWxIiDaCao

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured