Ναταλία Πετρίτη

Με έναν ολοκαίνουριο δίσκο με τον ευφάνταστο τίτλο Free LSD επιστρέφει το supergroup των OFF!, το οποίο αποτελείται από τους Keith Morris (Circle Jerks, ex-Black Flag) και Dimitri Coats (ex-Burning Brides). Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά είναι και η πρώτη εδώ και οκτώ ολόκληρα χρόνια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου. Πρώτο δείγμα του δίσκου είναι το κομμάτι “War Above Los Angeles”, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το Free LSD αποτελεί το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για το συγκρότημα, το οποίο και πρόσφατα καλωσόρισε τον νέο του drummer, Justin Brown (Thundercat, Flying Lotus, Herbie Hancock), αλλά και τον μπασίστα Autry Fulbright II (…And You Will Know Us by the Trail of Dead) στο lineup.

Οι OFF! θα παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά σε μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική που θα ξεκινήσει στις 24 Οκτωβρίου από το Phoenix της Arizona.

Στο video του “War Above Los Angeles” πρωταγωνιστούν ο frontman των Jesus Lizard, David Yow, ο επαγγελματίας skater, Don Nguyen, το μοντέλο, Chloe Dykstra, ο drummer των Dead Kennedys, D.H. Peligro, και πολλοί ακόμη, ενώ αυτό αποτελεί και τμήμα μιας feature film που το συγκρότημα ετοιμάζει αυτήν την περίοδο.

Δείτε το video του “War Above Los Angeles”, το album artwork και την tracklist.

Free LSD Artwork:

Off Free LSD 

Free LSD Tracklist:

  1. Slice Up The Pie
  2. Time Will Come
  3. War Above Los Angeles
  4. Kill To Be Heard
  5. F
  6. Invisible Empire
  7. Circuitry’s God
  8. Ignored
  9. Black Widow Group
  10. L
  11. Muddy The Waters
  12. Murder Corporation
  13. Behind The Shifts
  14. Worst Is Yet To Come
  15. S
  16. Suck The Bones Dry
  17. Smoking Gun
  18. Peace Or Conquest
  19. Free LSD
  20. D

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured