Ναταλία Πετρίτη

Λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του νέου της δίσκου μοιράστηκε η ιδιοφυής PJ Harvey, η οποία και έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο περιοδικό Rolling Stone για να συζητήσει για την κυκλοφορία του narrative poem novel που η ίδια εξέδωσε πρόσφατα, με τίτλο Orlam.

Μιλώντας στο περιοδικό, η τραγουδοποιός ανέφερε για τον επικείμενο δίσκο της ότι «πήρε χρόνο για να βγει σωστός», αλλά η ίδια είναι «πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα».

Δεν είναι σαφές το αν ο δίσκος έχει ολοκληρωθεί στο 100%, ωστόσο η Harvey δήλωσε στο Rolling Stone ότι η πρόθεσή της είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2023.

Το κοινό ήδη γνώριζε από τον Φεβρουάριο του 2022 ότι η μουσικός βρισκόταν στη διαδικασία ηχογραφήσεων, αφού η ίδια είχε μοιραστεί φωτογραφίες της από το studio στις οποίες έπαιζε κιθάρα, ρύθμιζε guitar pedals και στεκόταν μπροστά από ένα μικρόφωνο.

Η Harvey ανέφερε επίσης στη συνέντευξη ότι άντλησε πρόσφατα έμπνευση από τα κινηματογραφικά soundtracks των Jonny Greenwood, Hildur Guðnadóttir και Ryuichi Sakamoto, ενώ όσο η ίδια δεν ακούει film scores, απολαμβάνει τα solo projects του Thom Yorke, όπως και τις δουλειές του με τους Smile. Έμπνευση για την ίδια αποτελούν ο Mica Levi των Micachu & The Shapes, η Anna von Hausswolff και ο Bob Dylan.

Υπομονή λοιπόν μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, όταν και κατά πάσα πιθανότητα θα ακούσουμε τη νέα δισκογραφική δουλειά της Polly Jean!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured