Ναταλία Πετρίτη

Για μια διασκευή στο κλασικό κομμάτι των Everly Brothers, “Love Hurts”, ενώθηκαν η Amy Lee των Evanescence και ο Dave Stewart των Eurythmics, την οποία και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Γραμμένο το 1960 από τον Boudleaux Bryant, το κομμάτι περιλαμβανόταν στον τέταρτο δίσκο των Everly Brothers, A Date with the Everly Brothers. Η δημοφιλέστερη ωστόσο ερμηνεία του μέχρι σήμερα δεν είναι άλλη από αυτή των Σκοτσέζων hard rockers, Nazareth.

«Η συνεργασία μου με την Amy πραγματοποιήθηκε κατά τύχη, εξελίχθηκε ωστόσο σε μια μαγική περιπέτεια» ανέφερε ο Stewart σε σχετικό δελτίο τύπου. «Πρόκειται για μια δημιουργική δύναμη και δουλέψαμε τόσο καλά μαζί. Σύντομα καταλάβαμε ότι η δική μας εκδοχή δεν είχε καμία σχέση με το original, όμως όταν ξεκινήσαμε δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε με τίποτα!».

Η Lee συμπλήρωσε: «Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Dave Stewart με πήρε τηλέφωνο για να ρωτήσει αν ήθελα να συνεργαστούμε για το εμβληματικό αυτό κομμάτι των  Everly Brothers, το “Love Hurts”. Ταιριάξαμε ως δια μαγείας και γίναμε εμμονικοί με αυτό μέχρι να προκύψει αυτό το τρελό αποτέλεσμα. Είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένη για τη νέα μας φιλία και το νέο μας κομμάτι».

Το κομμάτι πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα αύριο, 24 Ιουνίου, από την Bay Street Records.

Ακούστε το εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured