Ναταλία Πετρίτη

Τη δήλωση ότι θα επιθυμούσε να τον αντικαταστήσουν οι Iron Maiden στην περίπτωση που δεν θα είναι πια σε θέση να τραγουδήσει έκανε ο frontman του συγκροτήματος, Bruce Dickinson.

Ο Dickinson προχώρησε σε αυτήν τη δήλωση κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη στήλη Wired της Daily Star, αναφέροντας μάλιστα πως θα ήθελε να έχει λόγο ως προς το ποιος θα τον αντικαθιστούσε. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αν αύριο δεν νιώθω ικανός να τραγουδήσω περισσότερα από τέσσερα κομμάτια τη βραδιά, θα ήθελα τα παιδιά να συνεχίσουν και εγώ να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω τον αντικαταστάτη μου. Θα μπορούσα κατά καιρούς να συμμετέχω και ο άλλος τραγουδιστής θα έκανε τα υπόλοιπα».

Ο ίδιος συνέχισε: «Όταν βλέπω τον Keith Richards, που υποφέρει από αρθρίτιδα, δεν είναι στην καλύτερη φόρμα κάθε βράδυ και υποστηρίζεται και από άλλους κιθαρίστες. Είναι οι Rolling Stones. Δεν νομίζω ότι εκνευρίζεται κανείς. Σε κάθε περίπτωση, όσα έχω αναφέρει δεν θα συμβούν απαραίτητα».

Ο Dickinson στη συνέχεια τη συνέντευξης αναφέρθηκε στην ιδέα της χρήσης ολογραμμάτων στις συναυλίες των Iron Maiden, όπως ακριβώς κάνουν οι ABBA στην τελευταία τους περιοδεία. «Αυτό είναι η επίγεια κόλαση. Δεν καταλαβαίνω καν το νόημά του», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Οι Iron Maiden εμφανίστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Download Festival, ερμηνεύοντας κομμάτια από τον νέο τους δίσκο με τίτλο Senjutsu. Δείτε εδώ υλικό από την εμφάνισή τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured