Ναταλία Πετρίτη

Τη διεξαγωγή δύο μεγάλων συναυλιών στη μνήμη του Taylor Hawkins ανακοίνωσαν οι Foo Fighters, οι οποίες θα γίνουν μάλιστα σε συνεργασία με την οικογένεια του εκλιπόντα drummer. Σε αυτές, μια σειρά από μουσικοί και φίλοι του μουσικού θα συμμετέχουν σε performances τιμώντας τον.

Οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες, στις 3 και 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και θα είναι φυσικά επικών διαστάσεων, με αυτή του Λονδίνου να προγραμματίζεται για το Wembley Stadium και του Λος Άντζελες για το Kia Forum. Το πλήρες lineup αυτών αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Η σύζυγος του Hawkins, Alison, έδωσε στη δημοσιότητα και μια δήλωση για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του, αναφέροντας:

«Τις θερμότερες ευχαριστίες μου και τον θαυμασμό μου στην παγκόσμια κοινότητα των Foo Fighters και τους θαυμαστές του Taylor για την απίστευτη αγάπη που έχουν δείξει για τον αγαπημένο μας Taylor. Η καλοσύνη σας έχει υπάρξει μια ανεκτίμητη παρηγοριά για την οικογένειά μου και εμένα κατά τη διάρκεια αυτού του απίστευτου θρήνου.

Ως σύζυγος του Taylor και εκ μέρους των παιδιών μας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας πόσα σημαίνατε για εκείνον και πόσο αφιερωμένος ήταν στο να σας εντυπωσιάζει κατά τη διάρκεια κάθε συναυλίας. Ο Taylor αντιμετώπιζε με τιμή τη συμμετοχή του στους Foo Fighters και εκτιμούσε τον ονειρικό για εκείνον ρόλο του στη μπάντα κάθε λεπτό των τελευταίων 25 ετών που υπήρξε σε αυτήν. Θεωρούμε κάθε μέλος του συγκροτήματος και την ευρύτερη ομάδα των Foo Fighters οικογένειά μας.

Το αξιαγάπητο πνεύμα του Taylor και η βαθιά του αγάπη για τη μουσική θα ζουν για πάντα μέσα από τις συνεργασίες που απολάμβανε να έχει μαζί με άλλους μουσικούς και τον κατάλογο των κομματιών στα οποία συμμετείχε και δημιούργησε.

Για να γιορτάσουμε τη ζωή του, είναι τώρα στο χέρι όλων όσοι τον αγαπήσαμε περισσότερο να τιμήσουμε την κληρονομιά και τη μουσική που εκείνος μας έδωσε.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την αγάπη και την συμπόνοιά σας. Ο Taylor σας αγαπούσε όλους και σας αγαπάμε κι εμείς.

Με ευγνωμοσύνη,

Alison Hawkins»

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured