Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, Doggerel, επιβεβαίωσαν οι Pixies, δίνοντας στη δημοσιότητα το νέο τους single με τίτλο “There’s A Moon On”.

Το αγαπημένο συγκρότημα με καταγωγή από τη Βοστώνη των ΗΠΑ πρόκειται να κυκλοφορήσει το Doggerel στις 30 Σεπτεμβρίου από τη BMG, με τους θαυμαστές τους να μπορούν ήδη να κάνουν pre-order σε αυτό.

Ο frontman και κιθαρίστας των Pixies, Black Francis, αναφέρθηκε στον δίσκο: «Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που είναι μεγάλα, bold και αρμονικά. Τα πιο punky πράγματα, μου αρέσει να τα παίζω, όμως απλά δεν μπορείς να τα παράξεις προσποιητά. Υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνεις, υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με αυτήν την επιπλέον και μοναδική ενέργεια την οποία συναντάμε».

Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Joey Santiago, πρόσθεσε: «Αυτή τη φορά έχουμε μεγαλώσει. Δεν έχουμε πλέον κομμάτια διάρκειας μικρότερης των δύο λεπτών. Κάνουμε μικρά διαλείμματα, πιο συμβατικές συνθέσεις, όμως με τα δικά μας twists να είναι εμφανή».

Το Doggerel αναμένεται να κυκλοφορήσει σε digital/streaming formats, αλλά και σε διάφορα χρωματιστά βινύλια, κόκκινες κασέτες και σε ένα deluxe CD.

Ακούστε εδώ το “There’s A Moon On” και δείτε την tracklist του Doggerel:

Doggerel tracklist: 

  1. ‘Nomatterday’
  2. ‘Vault of Heaven’
  3. ‘Dregs of the Wine’
  4. ‘Haunted House’
  5. ‘Get Simulated’
  6. ‘The Lord Has Come Back Today’
  7. ‘Thunder & Lightning’
  8. ‘There’s A Moon On’
  9. ‘Pagan Man’
  10. ‘Who’s More Sorry Now?’
  11. ‘You’re Such A Sadducee’
  12. ‘Doggerel’

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured