Ναταλία Πετρίτη

Την επίσημη κυκλοφορία του νέου του δίσκου, Mr Morale & The Big Steppers, ανακοίνωσε ο Kendrick Lamar στις 18 Απριλίου, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του για τις λεπτομέρειες γύρω από τον δίσκο.

Ο δημοφιλής και πολυβραβευμένος rapper, ο οποίος αναμένεται να είναι και ο headliner στο φετινό Glastonbury μαζί με τους Paul McCartney και Billie Eilish, ανάρτησε ένα tweet μαζί με ένα link σε ένα website, όπου και αποκάλυψε τον τίτλο του δίσκου μαζί με την ημερομηνία της κυκλοφορίας του. Αυτός πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 13 Μαΐου.

Ο δίσκος αποτελεί το πολυαναμενόμενο follow up του DAMN από το 2017, το οποίο είχε βραβευτεί τότε ακόμη και με Pulitzer. Έκτοτε, ο Lamar είχε ασχοληθεί μουσικά και με την κυκλοφορία του soundtrack της ταινίας Black Panther.

Ο νέος δίσκος του καλλιτέχνη πρόκειται να κυκλοφορήσει από την PGLang, την εταιρία που ο Lamar και ο συνεργάτης του, Dave Free, ίδρυσαν το 2020.

Δείτε εδώ σχετικές αναρτήσεις:

https://www.instagram.com/p/CcgHr7BPh-g/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Lamar είχε tease-άει τον δίσκο από την προηγούμενη κιόλας χρονιά, χωρίς ωστόσο να έχει μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες με το κοινό. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η tracklist του Mr Morale & The Big Steppers.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured