Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του νέου τους single με τίτλο “Toni” tease-αραν οι αγαπημένοι  Interpol, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στην ημέρα.

Το συγκρότημα πρόσφερε μία γεύση του κομματιού στο κοινό του μέσα από την ανάρτηση ενός preview του μουσικού του video στο Instagram, όπως και ενός μέρους της πιανιστικής μουσικής του. 

Το video σκηνοθέτησε ο Van Alpert, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει και το ντοκιμαντέρ Skategoat, όπως και το video για το κομμάτι του Post Malone με τίτλο “White Iversion”.

Δείτε εδώ τη σχετική τους ανάρτηση στο Instagram:

https://www.instagram.com/tv/CcBDYh6gzqW/?utm_source=ig_web_copy_link

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που οι Interpol μοιράζονται ένα teaser νέας μουσικής τους. Η πρώτη είχε έρθει τον περασμένο Ιανουάριο, όταν οι ίδιοι ανάρτησαν ένα video μιας μπάντα που παίζει μαζί μουσική. Λεζάντα του clip ήταν η φράση “coming soon”.

Το “Toni” κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από τον επερχόμενο, έβδομο δίσκο των Interpol, ο οποίος και θα αποτελέσει το follow-up του Marauder από το 2018 και του EP από το 2019, A Fine Mess.

Οι ηχογραφήσεις του νέου υλικού τους έγιναν σύμφωνα με τον frontman τους, Paul Banks, σε ένα «πολύ vibey, πολύ Βρετανικό» studio του Βόρειου Λονδίνου.

Υπομονή και σε λίγες ώρες θα έχουμε στα χέρια μας το “Toni”!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured