Ναταλία Πετρίτη

Με έναν ολοκαίνουριο δίσκο με τίτλο Back In Black επέστρεψαν οι θρυλικοί Cypress Hill, τον οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα και το νέο του video clip για το κομμάτι “Certified”, που σκηνοθετήθηκε από την Tillavision.

Οι Cypress Hill θα ξεκινήσουν μια τεράστια περιοδεία που θα διαρκέσει όλη τη χρονιά, ενώ θα ακολουθήσει και το ντοκιμαντέρ Insane In The Brain: Cypress Hill που θα προβληθεί στο Showtime στις 20 Απριλίου.

Το Back In Black είναι το δέκατο άλμπουμ τους και την παραγωγή έκανε ο Black Milk. To συγκρότημα ήθελε να δώσει το κάτι παραπάνω με αυτό το άλμπουμ. Ο Sen Dog αναφέρει: «Αυτό το άλμπουμ αποτελεί επιστροφή στις ρίζες μας. Είμασταν περήφανοι hip-hoppers και έχουμε ζήσει τα πάντα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της hip-hop σκηνής. Το να κάνουμε ένα αυστηρά hip-hop βήμα ήταν μονόδρομος για εμάς».

Με το Back In Black, οι Cypress Hill γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια και μπαίνουν δυναμικά στην τέταρτη δεκαετία τους, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό τους ως ένα από τα καλύτερα Hip-Hop συγκροτήματα όλων των εποχών.

Δείτε εδώ το video clip για το κομμάτι “Certified”:

Ακούστε ολόκληρο τον δίσκο:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured