Ναταλία Πετρίτη

«Αδυσώπητα σκοτεινός» πρόκειται να είναι ο νέος δίσκος των Cure σύμφωνα με τον Robert Smith.

Ο frontman του ιστορικού συγκροτήματος αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον επικείμενο δίσκο των Cure με τίτλο Songs of a Lost World, δηλώνοντας τόσο ότι αυτός έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όσο και το ότι πρόκειται για μια δουλειά εξαιρετικά doom και gloom περιεχομένου.

Ο Smith προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια των βραβείων του πάλαι ποτέ περιοδικού ΝΜΕ, ενώ μοιράστηκε το ότι ο δίσκος προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου, λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων που σημειώνονται στην παραγωγή δίσκων βινυλίου. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το συγκρότημα έχει μπροστά του ένα deadline τριών εβδομάδων, ώστε να ηχογραφήσει τα τελευταία φωνητικά, ενώ το μιξάρισμα πρόκειται να ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Ο δίσκος Songs of a Lost World αποτελεί το πολυαναμενόμενο follow-up του 4:13 Dream του 2008, ενώ θα περιλαμβάνει 10 κομμάτια.

Ο Smith μοιράστηκε επίσης την πληροφορία ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει έναν solo δίσκο, τον οποίο χαρακτηρίζει μάλιστα ως “upbeat”, παρά τις πιο «σκοτεινές» αρχικές του προθέσεις. Ο ίδιος ανέφερε πως ήταν κάτι που ήθελε να κάνει επί χρόνια, ωστόσο λόγω της εστίασής του στον επικείμενο δίσκο των Cure, αυτός θα περιμένει μέχρι το 2023 για να κυκλοφορήσει.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Robert Smith τη βραδιά των βραβείων του ΝΜΕ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured