Ναταλία Πετρίτη

Το νέο τους video για το “Sabotage Is Sex!” με τη συμμετοχή του punk icon, Jello Biafra, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ministry. Το κομμάτι περιλαμβάνεται στον τελευταίο τους δίσκο, Moral Hygiene.

Ο πάλαι ποτέ frontman των Dead Kennedys εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μουσικό video, ενώ σε αυτό επανενώνεται με το mastermind των Ministry, Al Jourgensen, με τον οποίο και συμμετείχαν μαζί στο Lard project στα late 1980s.

Το video σκηνοθέτησε ο Joel Smith, ενώ αυτό αποτελείται από υλικό που γύρισαν μόνοι τους οι Jourgensen και Biafra, με τον παραδοσιακό, DIY τρόπο.

«Ο Jello κι εγώ είμαστε φίλοι και μουσικοί συνεργάτες εδώ και δεκαετίες» σημειώνει ο Jourgensen σε σχετικό δελτίο τύπου. «Δεν είχα ιδέα ότι δεν είχε ξαναγυρίσει video ποτέ και με τιμά το ότι συνέβαλα σε αυτό με το “Sabotage Is Sex!”. Είναι τρελό το πόσο ασχολούμαστε όλοι με την τεχνολογία σήμερα κι όμως φαντάζει πολύ punk rock το να γυρίσεις ένα video στο σπίτι με iPhone. Ποιος ξέρει, ίσως μια μέρα γυρίσουμε και ένα Lard video!».

Ο Biafra συνέχισε: «Τα σέβη μου στον chef! Δεν μοιάζει με κανένα άλλο Ministry video επίσης. Είναι φοβερό το τι μπορείς να κάνεις εντελώς τσάμπα στο δωμάτιό σου με λίγο υλικό και μερικές έξυπνες ιδέες. Δύο κινητά, δύο προσπάθειες και η δουλειά έγινε. Διασκεδαστικό!».

Δείτε εδώ το video του “Sabotage Is Sex!”:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured